Υγραεριοκίνηση: Αξίζει να κάνω τη μετατροπή;

Υγραεριοκίνηση: Αξίζει να κάνω τη μετατροπή;

Αν αναρωτιέστε “Υγραεριοκίνηση: Αξίζει να κάνω τη μετατροπή;” βρείτε τις απαντήσεις σε κάθε σας απορία παρακάτω.

Το υγραέριο ή LPG (υγροποιημένο αέριο πετρελαίου) είναι ένας τύπος «υγρού αερίου», ένα μείγμα από προπάνιο και βουτάνιο, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καύσιμο για διάφορους σκοπούς. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και η τροφοδοσία των αυτοκινήτων, δηλαδή η υγραεριοκίνηση. Τα περισσότερα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα, με την κατάλληλη μετατροπή, μπορούν να γίνουν «αυτοκίνητα διπλού καυσίμου», δηλαδή να λειτουργούν με υγραέριο και βενζίνη. Ποια είναι λοιπόν τα οφέλη που μπορούν να μας οδηγήσουν στη μετατροπή;   Πλεονεκτήματα με την υγραεριοκίνηση
  • Σε μια εποχή που οι τιμές της αμόλυβδης έχουν φθάσει σε απαγορευτικά ύψη για την τσέπη μας, η υγραεριοκίνηση μπορεί να προφέρει τη λύση. Το υγραέριο είναι φθηνότερο από τη βενζίνη και το ντίζελ. Έτσι, θα μπορούσατε να μειώσετε σημαντικά το κόστος των καυσίμων σας, φτάνοντας ακόμα και στο 50%. Μόλις εξοφληθεί το έξοδο για την τοποθέτηση του συστήματος υγραεριοκίνησης, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Και όσο περισσότερο οδηγείτε, τόσο περισσότερο εξοικονομείτε.
  • Μειωμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και πλήρης εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης. Αυτό σημαίνει λιγότερους ρύπους και προστασία του περιβάλλοντος.
  • Λιγότερες φθορές και επομένως μεγαλύτερη μακροβιότητα και καλύτερη συντήρηση του κινητήρα.
  • Ο θόρυβος της μηχανής είναι σαφώς μικρότερος από εκείνον μιας μηχανής ντίζελ.
  • Σε περίπτωση διαρροής, το καύσιμο εξατμίζεται, επομένως έχετε μεγαλύτερη ασφάλεια.
  Με το κλειδί στο χέρι Ασφαλώς, το πέρασμα στην υγραεριοκίνηση απαιτεί εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς, καθώς και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Αυτά θα βρείτε στην εταιρεία Αφοι Μαγγόλη. Ελάτε να σας προτείνουμε το κατάλληλο για σας σύστημα υγραεριοκίνησης. Εμπιστευτείτε στα χέρια μας την τοποθέτηση, αλλά και –ίσως το σημαντικότερο– τη ρύθμισή του. Όταν θα σας παραδώσουμε το κλειδί, θα είστε απόλυτα σίγουροι για την εξαιρετική λειτουργία και απόδοση του κινητήρα σας. Οι τοποθετήσεις συνοδεύονται με πιστοποίηση και 2 χρόνια εγγύηση.    
Μετάβαση στο περιεχόμενο