Τι πρέπει να σκεφτείτε όταν αγοράζετε ελαστικά

Τι πρέπει να σκεφτείτε όταν αγοράζετε ελαστικά
Είναι σε όλους μας γνωστό το πόσο σημαντικό είναι να έχουμε τα κατάλληλα ελαστικά στο όχημά μας, στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Είναι απαραίτητα για τη σωστή οδήγηση και την ασφάλειά μας.  Για να καταλάβετε πότε χρειάζεται να αλλάξετε ελαστικά ή πώς να επιλέξετε τα κατάλληλα για το όχημά σας, καλό είναι να προσέξετε τα εξής:  
  • Ελέγξτε τα ελαστικά σας και παρατηρήστε την κατάστασή τους, ακόμα και αν δεν έχει περάσει το χρονικό όριο ή το όριο των χιλιομέτρων για την αλλαγή τους. Φθαρμένα πέλματα, ρωγμές στα πλευρικά τοιχώματα ή οποιοδήποτε αποχρωματισμός ή διόγκωση, είναι σημάδια ότι ίσως χρειάζονται αλλαγή.
  • Αγοράστε ένα πλήρες σετ. Παρόλο που μπορείτε να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε οικονομία και απλά να αντικαταστήσετε τα πιο φθαρμένα ελαστικά, η σύγχρονη τεχνολογία ανάρτησης έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί καλύτερα με ένα ολοκληρωμένο σετ κατάλληλων ελαστικών.
  • Μην ξεχάσετε τη ρεζέρβα. Όταν τοποθετείτε καινούρια ελαστικά ίδιας μάρκας και μεγέθους με τα παλιά, κρατήστε το πιο καλοδιατηρημένο από τα παλιά για ρεζέρβα. Αν τη χρειαστείτε, θέλετε να είναι αξιόπιστη.
  • Μην ξεχάσετε την ευθυγράμμιση και τη ζυγοστάθμιση μετά την τοποθέτηση των ελαστικών σας.
  Στην εταιρεία Αφοί Μαγγόλη φροντίζουμε για την ασφάλειά σας Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, το έμπειρο προσωπικό μας θα επιθεωρήσει τα ελαστικά σας και θα αξιολογήσει την κατάστασή τους. Εάν χρειάζεται, θα σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη επιλογή ελαστικών για το αυτοκίνητό σας.  Εμπιστευθείτε μας!    
Μετάβαση στο περιεχόμενο