Ελαστικά αυτοκινήτων: Τι πρέπει να προσέχουμε;

black and white black and white car

Τα ελαστικά αυτοκινήτων είναι πολύ σημαντικά για τη σωστή οδήγηση και την ασφάλειά μας. Όταν λοιπόν θέλουμε να αγοράσουμε ελαστικά αυτοκινήτων, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να εξετάσουμε κάποια χαρακτηριστικά τους.

 

Ποια είναι λοιπόν τα βασικά χαρακτηριστικά και κριτήρια αυτά που θα σας οδηγήσουν να επιλέξετε τα κατάλληλα για εσάς ελαστικά αυτοκινήτων;

 

  • Οι διαστάσεις των ελαστικών: Τα καινούρια ελαστικά πρέπει να έχουν τις ίδιες διαστάσεις με εκείνα της πρώτης τοποθέτησης στο αυτοκίνητό σας. Οι διαστάσεις αυτές είναι γραμμένες στο πλαϊνό μέρος των ελαστικών σας.
  • Η ημερομηνία παραγωγής. Τα ελαστικά αυτοκινήτων που θα αγοράσετε δεν πρέπει να είναι παλαιότερα των 7-8 μηνών. Όμως, αν είναι αποθηκευμένα στις σωστές και κατάλληλες συνθήκες, τότε δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα στα χαρακτηριστικά τους ακόμη και μετά την πάροδο 2 ετών. Αυτή είναι η επίσημη άποψη των κατασκευαστών ελαστικών.
  • Ο δείκτης ταχύτητας: Πρέπει να είναι ο κατάλληλος για το αυτοκίνητό σας, ανάλογα με την τελική του ταχύτητα.

 

Η εταιρεία Αφοί Μαγγόλη νοιάζεται για την ασφάλειά σας

 

Η εμπιστοσύνη που πρέπει να δείχνουμε στους επαγγελματίες που εμπορεύονται ελαστικά αυτοκινήτων συμπεριλαμβάνει και την πρότασή τους για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Στην εταιρεία Αφοί Μαγγόλη Ο.Ε έχετε κάθε λόγο να νιώθετε αυτή την εμπιστοσύνη. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2011 και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να εδραιωθεί  όχι μόνο στον χώρο των ελαστικών, αλλά και στο service, την επισκευή αυτοκινήτων και την τοποθέτηση υγραεριοκίνησης.  Η εταιρεία διαθέτει άνετες κτιριακές εγκαταστάσεις, σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό που θα σας βοηθήσει να κάνετε την κατάλληλη επιλογή για το αυτοκίνητό σας.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο