Η εταιρία Αφοί Μαγγόλη Ο.Ε. προσφέρει στον κάθε αγοραστή 4 επιβατικών ή SUV ελαστικών, κάρτες εγγύησης και δωρεάν αντικατάστασης κάθε ελαστικού που αγόρασε,  αν αυτό υποστεί τυχαία  και  μη επισκευάσιμη ζημία. Η ισχύς του προγράμματος αντικατάστασης μπορεί να είναι από 12 μήνες ή 20.000 χλμ. όποιο συμβεί πρώτο και ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ των ελαστικών και καλύπτει  το 100% της αξία  ενός, δύο, τριών ή και τεσσάρων ελαστικών ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ.

Τι θα κάνετε σε περίπτωση ζημιάς

      Προσκομίζετε το ελαστικό  ή τα ελαστικά  που υπέστησαν ζημιά στο κατάστημα της εταιρίας Αφοί Μαγγόλη Ο.Ε. μαζί με αντίγραφο αδείας κυκλοφορίας, αντίγραφο της απόδειξης αγοράς των ελαστικών και την κάρτα εγγύησης που συμπληρώθηκε κατά την αγορά του ελαστικού, με τη σφραγίδα της εταιρίας.

Όροι και προϋποθέσεις προγράμματος

Ανάλογα με την εταιρία των ελαστικών ισχύουν οι όροι και οι προϋποθέσεις που αναγράφονται στην κάρτα εγγύησης των ελαστικών

Οδηγίες κι εφαρμογή

      Κατά την αγορά των ελαστικών θα πρέπει ο πελάτης να συμπληρώσει τα στοιχεία του και κάθε πληροφορία που αναφέρεται στην κάρτα εγγύησης της εταιρίας των ελαστικών που αγόρασε και την οποία θα πρέπει να προσκομίσει στην εταιρία όταν ασκεί το προνόμιο της δωρεάν αντικατάστασης, μαζί με αντίγραφο άδειας κυκλοφορίας καθώς και αντίγραφο της απόδειξης αγοράς των ελαστικών.